Impressie foto's

Workshops

Naailessen

De naailessen kun je verdelen in twee groepen.

Groep 1 is voor de mensen die om de twee weken, zelfstandig maar wel onder toeziend oog , werken aan een eigen project. We werken in kleine groepjes van maximaal 5 personen. Je kiest zelf iets uit wat je wil gaan maken. Hiervoor liggen voldoende  modetijdschriften klaar. Voor de stof en bijpassend garen, een stofschaar en overige fournituren zorg je zelf. Als je geen ervaring hebt begin je met eenvoudige werkstukken. Al doende leer je!

Naailessen voor de ‘generatie ongeduld’.
Speciaal voor beginners is er een reeks van 5 lessen en in die lessen kom je er wel achter of dit je ligt.
Je hoeft niet 5 lessen achter elkaar te stikken om dit helemaal onder de knie te krijgen. Het zijn ‘naailessen voor dummies’. In 5 lessen van elk twee en een half uur leer je de basisstappen van dit ambacht. In een klein groepsverband van maximaal 6 personen ga je kleine projecten uitvoeren. Ben je enthousiast dan kun je na de 5 lessen doorstromen naar de gewone naailessen.


Iets te vieren?

Zoek je een plek voor een gezellig en creatief kinderfeestje, dan kan IK dat ook verzorgen.
Je kunt van tevoren uitkiezen wat je met je vriendjes of vriendinnen wilt maken. Er is natuurlijk ook tijd voor een drankje en een lekker hapje.
Voor vrijgezellen feestjes weet Ik ook wel wat origineels voor te bedenken. Zo kun je samen ‘iets’ maken voor de aanstaande bruid of maakt ieder zijn eigen ding. We maken tijd voor een hapje en een drankje zodat de sfeer optimaal is.
Iets anders te vieren of juist een mooie blijvende herinnering maken. Dat kan in een klein groepsverband. Vanaf 4 personen maken we dat waar je als groep voor kiest.

IK heb een klapper vol met workshop ideeën.  Je hebt workshops vanaf 2,5 uur overdag en 's avonds. Workshops van een dagdeel of een hele dag (eventueel met lunch). Met een aantal vanaf 4 personen gaat de workshop door.
Maak een afspraak en kom kijken in mijn atelier wat de mogelijkheden zijn.